show blocks helper
Hind
-
Monin vanilje siirup
Koostisosad: suhkur, vesi, loomulik lõhna, vanillia ekstrakt, kontsentreeritud sidruni-mahl, säilitusaine E202. Keskmine toiteväärtus 100ml kohta: Energiasisaldus 1422kJ/340kcal, rasvad 0g, -millest küllastunud rasvhapped 0g, süsivesikud 84.1, -millest suhkrud 83.7g, valgud 0g, sool 0,03g. Tootjamaa:Prantsusmaa Saadaval 1L, 250ml. 1L siirup on PET pudelis Vali endale sobiv kogus siirupit -
Monin kiivi siirup 700ml
Kiivi on pärit Hiinast, kus seda on nauditud juba üle 2000 aasta. Pärast arvukaid rännakuid kasvatatakse seda smaragdrohelist vilja tänapäeval Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Okeaanias. Nii magus kui hapu, kiivid sobivad väga hästi soolase-magusa maitsega. Sageli magustoitudes nautides ilmnevad kõik selle maitsed, kui seda kombineerida tsitrusviljade, eksootiliste puuviljade või isegi värskete ürtidega, näiteks basiilikuga.Le Sirop de MONIN Kiwi lisab teie alkohoolsetele ja mittealkohoolsetele jookidele magusa ja puuviljase hõngu. Proovige seda Daïquiri, Mojito või kookospähkli smuutis.
-
Monin Creme Brulee siirup 700ml
See siirup on ühe Prantsusmaa lemmikmagustoidu aroomi kangelane. Mõnusa vaniljekreemi maitse ja õrna sooja mureneva karamellikoorikuga saate nautida selliseid klassikalisi maitseid erinevates jookides. Le Sirop de MONIN Crème Brûlée seguneb suurepäraselt mandli-, pistaatsia-, apelsini- ja šokolaadimaitsega. Lisage kuumadele jookidele, magustoidujookidele ja karamellitele dekadentlik tilk kõrbenud karamelli. -
Monin rabarberipüree 1L
Rabarberi päritolupiirkond on Himaalaja. Tänu sellele, et seda kasutati ravivahendina, toodi tänapäevase meditsiini avangardist mahlakas hapukas taim Kesk-Aasiast üle Venemaa ja idamaadest kuni Prantsusmaani välja. See pikk teekond kestis üle 900 aasta. Rabarber on tuntud oma meeldivalt värske maitse poolest magusates küpsetistes nagu populaarne rabarberikook, millel on ka praegu tuntud jäätisesortide seas oma maitse. Seega sobib Monini rabarberipuuviljapüree segu ideaalselt kreemjate puuviljakokteilide lisandiks, aga ka värskendavaks hapukaks elamuseks suvises jääteejoogis -
Monin rohelise õuna siirup 700ml
Roheline õun on erksa rohelise värvusega kuni küpsuseni ja on hapukas, mahlane, tihke ja karge. Kondiitritööstuses laialdaselt hinnatud, sobib see suurepäraselt selliste maitsetega nagu metsmaasikas, kaneel, piparmünt või isegi kuivatatud puuviljad.Le Sirop de MONIN roheline õun tabab selle iseloomuga puuvilja olemuse ja lisab teie alkohoolsele või alkoholivabale loomingule värskendava hapukuse hõngu. Teid üllatab Le Sirop de MONIN Green Apple'i värskus, mis on segatud rohelise tee, limonaadi või isegi ingveri Gin Fizziga.
-
Monin mangosiirup 700ml
Algselt India metsadest pärit mangot on kasvatatud juba üle 4 aastatuhande. See levis kiiresti Aafrikasse, Kesk-Ameerikasse ja Lõuna-Ameerikasse. Tänapäeval toodetakse mangot troopilistes maades ja seal on üle saja erineva sordi. Sageli magustoitudele lisatav mango äratab loovust. Tänapäeval seostatakse seda troopilise toidu valmistamisega ja seda kasutatakse kõige sagedamini tšatnides. Hinnatud puuviljasalatites, on see suurepärane kaaslane ka piimatoodetele. Mõnusalt maitsestatud Le Sirop de MONIN Mango meenutab selle magusa puuvilja mahlase ja õrna maitseprofiili. See täiustab kogu teie loomingut alates Daiquirist kuni Mojitoni kuni jääteede ja limonaadideni. Kasutus: piimakokteil, limonaad, punš, daiquiri -
Monin tiramisusiirup 700ml
Tiramisu (itaalia keeles sõna-sõnalt “Pick me up” või “Vii mind taevasse”) on maailmakuulus magustoit: mõnusalt kreemjas, see sümboliseerib Itaalia mõnutunnet ja kulinaarset oskusteavet. Selle magustoidu päritolu pole päris selge, kuid tiramisut mainitakse Itaalias XVI sajandil. Üsna lihtsas retseptis on kombineeritud biskviidi, kohvi, kakao, marsala likööri ja mascarpone maitsed, et saada rikkalik ja kreemjas, maitserohke tulemus. Le Sirop de MONIN Tiramisu pakub teile tõelist tiramisu maitset koos peente ja suussulavate aroomide seguga võrratute oivaliste jookide jaoks… -
Monin Melonisiirup 700ml
Egiptlaste poolt antiikajal avastatud melonit on Lõuna-Prantsusmaal kasvatatud alates 16. sajandist. Charentes'i, Anjou ja Touraine'i piirkondade erisuvised puuviljad lõhnavad meie turukorvidesse. Sageli toorelt tarbituna võib seda maitsta ka külmsupina, sorbetina või puuviljasalatina. See ümar mahlane puuvili sobib väga hästi värskete ürtidega nagu basiilik, sidrunhein ja piparmünt. Le Sirop de MONIN Melon ja selle magus mahlane profiil toovad värskust kogu teie alkohoolse ja alkoholivaba loomingusse. See on ideaalne kaaslane limonaadide, jäätee, Fizzi ja Spritzi jaoks. -
Monin Juzu püree 1L
Aasia yuzu vili lahvatab hapuka, tsitruselise greibi, sidruni ja mandariini maitsega. Jaapani ja Korea köögi poolt levitatud kaunis ja esmaklassiline retsept, mis asendab sidrunit või laimi. Le Fruit de MONIN Yuzu võimendab seda säravat, eksootilist maitset ning sobib suurepäraselt limonaadide, teede, kokteilide ja muu loomiseks. Le Fruit de MONIN Yuzu lisab kokteilidele, limonaadidele, jääteedele ja lõputule hulgale kokteililoomingutele hapukat, tsitruselist tekstuuri -
Monin mullinätsusiirup 700ml
Närimiskumm sündis USA-s 1928. aastal, kuid ameeriklased hakkasid seda Euroopas populaarseks muutma alles Esimese maailmasõja ajal. Valmistatud kummi segamisel erinevate toidumaitseainetega, leiate seda mitmesuguse kuju ja maitsega. 1958. aastal loodi Prantsusmaal kuulus roosa närimiskummi maitsega närimiskumm.Tõsta oma kuuma ja külma loomingut Le Sirop de MONIN närimiskummi magusa puudutusega ja avasta see lapsepõlve maitse uuesti! Lisage oma limonaadid, Frappés või maasikas Martinis!
-
Monin soolatud karamelli dessertkaste 500ml
Soolakaramellile on raske vastu panna, pakkudes rafineeritud magus-soolast suitsuse maitset. MONIN lööb selle uimase maitsekombinatsiooni kastmesse, et niristada pudingitele ja magustoidujookidele, et kliente ahvatleda. MONIN Salted Caramel kaste sobib ideaalselt jäätise, kohvi või vahvlite katteks. See on ka suurepärane lisand piimakokteilile või magustoidukokteilile. Kasutus: lisandid, mokkad, kuumad šokolaadid, frapped, piimakokteilid