show blocks helper
Hind
-
MONIN tumeda šokolaadi dessertkaste 500ml
Kastke, niristage, närige, segage või pigistage – ükskõik kuidas te šokolaadi naudite, on selle võrratu maitse ideaalne viis nii paljudele maiuspaladele sametise rikkuse lisamiseks. Mõnusalt maheda maitsega MONIN Dark Chocolate kaste on erakordne viis lisada šokolaadi igale joogile, magustoidule, soolasele suupistele või puuviljale. MONIN Dark Chocolate kaste on ideaalne koostisosa magustoitude, jäätise, kakao ja kohvijookide valmistamisel. -
Monin Roosuhkrusiirup 700ml
Algselt troopilistest piirkondadest, eelkõige Mauritiuselt pärit suhkruroog on soojust ja niiskust armastav taim, millest sündis oluline toode: roosuhkur. Seda koostisainet kasutatakse mitmesugustes valdkondades, näiteks toiduvalmistamisel, küpsetamisel ja isegi piiritusetehases. Roosuhkrust ja veest toodetud Le Sirop de Monin puhas roosuhkur on ideaalne lisand teie loomingu täiustamiseks. Oma autentsete maitsete ja aromaatse tugevusega on see ideaalne lisand teie punšidele, džinnidele, teedele, külm pruulile või isegi lattele. -
Monin Pistaatsiasiirup 700ml
See õrn pähkline siirup lisab teie jookidele kindlasti üllatava pöörde. Valage oma latte, mokka ja dessertide maitsestamiseks tilk seda mõnusat koostisosa. Miks mitte proovida dekadentlikku Pistachio Frappe't või pehmet Pistachio Moscow Mule'i? Maitsed viivad teid kindlasti tagasi lapsepõlve mälestustesse värskest pistaatsiajäätisest rannas. -
MONIN soolakaramellisiirup 50ml
Soolakaramell on traditsiooniline kondiitritoode, mis pärineb Prantsusmaalt Bretagne’ist. Peen tasakaal selle magusa sujuvuse ja soolaste vihjete vahel muudab selle maal lemmikuks. Selle ainulaadne soolase ja magusa kombinatsioon muudab iga kuuma või külma joogi ootamatuks joogiks, jättes teile soovi rohkem. Sobib hästi: espresso martini, toddy, viski, latte, kuum šokolaad, piimatee -
Monin vaarikapüree 1L
Õrn ja maitsev. Nii õrnad kui nad ka pole, pakuvad vaarikad kindlasti tohutult maitset. Nautige värskelt korjatud vaarikate mahlast magusat ja hapukat maitset, kui kasutate meie vaarikapüreed limonaadide, teede, smuutide, kokteilide ja muu valmistamiseks. Monin Vaarikapüree lisab limonaadidele, teedele, smuutidele ja kokteilidele vastupandamatu vaarikamaitse ja aroomi. -
Monin kaneeliküpsise siirup 700ml
Algselt lastele detsembris Püha Nikolause päeva tähistamiseks loodud traditsiooniline Speculoosi retsept on arenenud kaasaegsemaks variandiks, mis võib sisaldada uusi koostisosi, nagu jõhvikas, šokolaad või mandlid, muutes selle keerukaks ja meeldivaks maiuspalaks, mida nautida aastaringselt. See tavaline küpsis on peen segu vürtsidest, nagu kaneel, pipar, ingver ja muskaatpähkel. -
Monin Makroonisiirup 700ml
Makroonid on pärit Süüriast, enne kui nad saabuvad Euroopasse pärast maadeavastajate reise Lähis-Itta. Mandlite, suhkru ja munavalgete segu, see väike ümar küpsis on muutunud rahvusvaheliseks sensatsiooniks. Aastate jooksul kuulsate Prantsuse kokkade poolt täiustatud makroon on tänapäeval küpsetamise oluline osa. Le Sirop de MONIN Macarooni magusa mandli noodid muudavad selle ideaalseks liitlaseks mitmesuguste loomingute jaoks, koos alkoholiga või ilma. Saate maitsta selle elegantset maitseprofiili pistaatsiapiimakokteilis või mustikalattes või nautida seda vaarika džinnkokteilis. -
MONIN kookospähklisiirup 700ml
Kookospähkel pärineb kookospähklipuust ja kasvab kuumas troopilises kliimas. Algselt Aasiast pärit kookospähkli kasutusviise on sama palju kui aastas päevi. Tõepoolest, kookospähklit kasutatakse sageli selle viljaliha, kiudainete, õli ja piima saamiseks. See on suurepärane kaaslane teistele eksootilistele puuviljadele. Seda pähklit kasutatakse kondiitri- ja kokakunstimaailmas hästi ka kosmeetilistel põhjustel.Le Sirop de MONIN Coconut haarab kookose magusad ja piimjad maitsed ning tõstab esile kõik teie alkohoolsed ja mittealkohoolsed joogid. Lisate oma Negroni-, Tequila-, Vanamoe- või Jääteele originaalse pöörde.
-
Monin mustikasiirup 700ml
Mustikad on pärit Põhja-Ameerikast, kuid mida praegu kasvatatakse kogu maailmas, need on sametised, lihavad, indigomarjad. Marjad kasvavad turbarabadel ja mägismaal, näiteks Prantsuse Alpides, põõsastel.Neil on tasakaalustatud magus maitse, veidi hapukas, kultiveeritud tüüp on veidi vähem intensiivsema maitsega kui looduslikel sortidel. Süüakse toorelt koos teravilja ja jogurtiga, neid kasutatakse ka tarretise, moosi, kulli, pirukate, muffinite ja juustukookide valmistamiseks. Le Sirop de MONIN Blueberry tabab metsikute mägede maitset ja aroomi, et valmistada lõhnavaid puuviljaseid kokteile, smuutisid ja magustoidujooke.