show blocks helper
Hind
-
Uus toode!
Monin Laim Rantcho kontentraat 700ml
Sileda, erkrohelise kestaga laimid on aromaatse ja mahlase viljalihaga, mille teravus, happesus ja kibedus iseloomustavad paljusid meie armastatumaid kokteile ja roogasid. Le Concentré de MONIN Lime Rantcho on mugav ja ühtlane naturaalne toode. Ilma viljalihata ja 40% kontsentreeritud mahlast parimatest laimidest valmistatud Le Concentré de MONIN Lime Rantcho annab värskendava laimimaitse mitmesugustele klassikalistele kokteilidele, nagu traditsioonilised džinn ja toonikud, margaritad, caipirinhad ja mojitod. -
Uus toode!
Monin valge tee kontsentraat 700ml
Algselt Hiinast pärit valge tee saadakse peamiselt suletud pungadest ja noortest lehtedest. See on tuntud oma harulduse poolest, kuna seda kasvatatakse vaid üks kord aastas, ning kaheastmelise valmistusprotsessi poolest, mis hõlmab närbumist ja kuivamist. Valge tee on märkimisväärselt rikas antioksüdantide ja vitamiinide poolest. -
Uus toode!
Monin röstitud sarapuupähkli siirup 700ml
Eriliste kohvide maailmas oluline koostisosa, röstitud sarapuupähkel, pakub laia valikut maitseid – nii magusat, suitsust kui ka röstitud. Le Sirop de MONIN röstitud sarapuupähkel sobib ideaalselt kõikidesse teie jookidesse, nii kuumadesse kui ka külmadesse, alkoholiga või ilma. See on ideaalne lisand kuumale šokolaadile, cappuccino'le, jääkateldele, hapujoogile, konjakile või õhtusöögijärgsele kokteilile. -
Uus toode!
Monin õunakoogi siirup 700ml
Keskajal Inglismaalt pärit õunakook valmistatakse kas lehttainast või muretainast, mis seejärel täidetakse viilutatud õuntega. Seda saab süüa kuumalt või külmalt, niisama või vahukoore või vaniljejäätisega. See populaarne magustoit meenutab meile kõigile lapsepõlve magusat lõhna, mis on täis nostalgiat. Avastage uuesti kogu õunte ja kaneeli heldus MONIN õunakoogisiirupis – maitse, mis annab uuele tasemele kõik teie loomingud, alates kuumadest šokolaadidest kuni frappede ja smuutideni. -
Monin ingverisiirup 700ml
Monin ingverisiirup 700ml. Põlvkondi on ingver pannud Aasia toidule tuld, kuid kõik kultuurid on selle juba ammu omaks võtnud, et kasutada seda paljudes kulinaarsetes rakendustes ja selle kasu tõttu tervisele. Tänapäeval on sellest saanud eritoitude ja jookide lemmik koostisosa. -
Monin Violet siirup 700ml
Juba antiikajast tunnustatud kannike on tänapäeval kogu maailmast korjatud ilus lill. Roomlased kasutasid kannikest oma raviomaduste tõttu pomaadi või taimeteena ning seda populariseeriti renessansiajal ka parfüümides. Kulinaariamaailma üha enam kaasatud, see tugevalõhnaline söödav lill võib olla suurepärane lisand puuviljasalatile, muuta tarretiseks või kristalliseerudes suhkruks magustoitude kaunistamiseks. Le Sirop de MONIN Violet tabab värske kannikese intensiivseid noote ja võimaldab teil esile tõsta erinevaid alkohoolseid ja alkoholivabu jooke. Lisaks intensiivsele värvile lisab see teie limonaadidele, džinni-toonikutele, jääteedele ja spritzedele üllatava -
Monin Gomme siirup 700ml
Akaatsiakummi, tuntud ka kui araabiakummi, pärineb Senegali akaatsiapuu mahlast. Tihti kasutatakse selle paksendavate omaduste tõttu toiduvalmistamisel. Akaatsiakummi võib leida ka kommides, suhkruga kaetud kommides ja närimiskummis. Farmaatsia- ja kosmeetikatööstused kasutavad seda ka selle stabiliseerivate omaduste tõttu. Le Sirop de MONIN Gum lisab kõikidele teie kokteilidele siidise efekti koos apelsiniõie värskete nootidega. See lisab teie Lattele, Cold Brew'dele imelise pöörde. -
Monin Kastanisiirup 700ml
"Chauds les Marrons!": väljend, mida kuulete Prantsusmaal külmematel kuudel üsna sageli. Paljud oktoobrikuu festivalid üle riigi on pühendatud sügisesele pähklile, sest röstitud kastanite lõhn soojendab õhku. Neid kasutatakse traditsiooniliselt jõuluroogades, kas küpsetatult, keedetud, aurutatult või röstitult. Le Sirop de MONIN Chestnut annab edasi talvise lemmiku peeneid maitseid, mis sobivad suurepäraselt pidulikeks sündmusteks. Nautige, lisades seda oma kohvidesse ja magustoidukokteilidesse. -
Monin Agaavisiirup 700ml
Rafineeritud kõrgekvaliteediline toode, mis võrgutab amatöörkokteilitegijaid kõikjal. Selle õrn maitse koos mee ja ürtide maitsega lisab teie klassikale veelgi maitset ja autentsust. Ideaalne laagerdunud kangete alkohoolsete jookidega, millel on puidused noodid, nagu merevaigurumm või burboon, ning tänu oma Mehhiko päritolule on see ka suurepärane lisand tekiilale ja mezcalile. Selle ilus värv kaunistab teie heledamaid kokteile, samas kui see kaob kergesti värvilisemateks kokteilideks. Mulle meeldib kasutada MONIN Agave siirupit, et luua keeluaegadest pärit klassikat nagu Daiquiri, Mint Julep. Mehhikost pärit Le Sirop de MONIN Agave oma ürtide nootidega on ideaalne kooslus paljude kuumade või külmade rakenduste esilekutsumiseks, tuues kaasa õrna magususe.