• Monin Pistaatsiasiirup 700ml

    See õrn pähkline siirup lisab teie jookidele kindlasti üllatava pöörde. Valage oma latte, mokka ja dessertide maitsestamiseks tilk seda mõnusat koostisosa. Miks mitte proovida dekadentlikku Pistachio Frappe't või pehmet Pistachio Moscow Mule'i? Maitsed viivad teid kindlasti tagasi lapsepõlve mälestustesse värskest pistaatsiajäätisest rannas.
  • MONIN soolakaramellisiirup 50ml

    Soolakaramell on traditsiooniline kondiitritoode, mis pärineb Prantsusmaalt Bretagne’ist. Peen tasakaal selle magusa sujuvuse ja soolaste vihjete vahel muudab selle maal lemmikuks. Selle ainulaadne soolase ja magusa kombinatsioon muudab iga kuuma või külma joogi ootamatuks joogiks, jättes teile soovi rohkem.  Sobib hästi: espresso martini, toddy, viski, latte, kuum šokolaad, piimatee
  • Monin kaneeliküpsise siirup 700ml

    Algselt lastele detsembris Püha Nikolause päeva tähistamiseks loodud traditsiooniline Speculoosi retsept on arenenud kaasaegsemaks variandiks, mis võib sisaldada uusi koostisosi, nagu jõhvikas, šokolaad või mandlid, muutes selle keerukaks ja meeldivaks maiuspalaks, mida nautida aastaringselt. See tavaline küpsis on peen segu vürtsidest, nagu kaneel, pipar, ingver ja muskaatpähkel.
  • Monin Makroonisiirup 700ml

    Makroonid on pärit Süüriast, enne kui nad saabuvad Euroopasse pärast maadeavastajate reise Lähis-Itta. Mandlite, suhkru ja munavalgete segu, see väike ümar küpsis on muutunud rahvusvaheliseks sensatsiooniks. Aastate jooksul kuulsate Prantsuse kokkade poolt täiustatud makroon on tänapäeval küpsetamise oluline osa. Le Sirop de MONIN Macarooni magusa mandli noodid muudavad selle ideaalseks liitlaseks mitmesuguste loomingute jaoks, koos alkoholiga või ilma. Saate maitsta selle elegantset maitseprofiili pistaatsiapiimakokteilis või mustikalattes või nautida seda vaarika džinnkokteilis.
  • Monin mustikasiirup 700ml

    9,71 (sis. KM)

    Monin mustikasiirup 700ml

    Mustikad on pärit Põhja-Ameerikast, kuid mida praegu kasvatatakse kogu maailmas, need on sametised, lihavad, indigomarjad. Marjad kasvavad turbarabadel ja mägismaal, näiteks Prantsuse Alpides, põõsastel.
    Neil on tasakaalustatud magus maitse, veidi hapukas, kultiveeritud tüüp on veidi vähem intensiivsema maitsega kui looduslikel sortidel. Süüakse toorelt koos teravilja ja jogurtiga, neid kasutatakse ka tarretise, moosi, kulli, pirukate, muffinite ja juustukookide valmistamiseks. Le Sirop de MONIN Blueberry tabab metsikute mägede maitset ja aroomi, et valmistada lõhnavaid puuviljaseid kokteile, smuutisid ja magustoidujooke.
    Kasutus: kokteilid, neitsikokteilid, karastusjoogid ja limonaadid, maitseveinid, smuutid ja frapped
  • Monin Pure Virsiku-Aprikoosi kontsentraat 700ml l

    PURE BY MONIN Virsiku- aprikoosi magustamata kontsentraat. PURE by MONIN on revolutsiooniline 6 kontsentraadi sari ilma lisatud suhkruta. Ei sisalda magusaineid ega säilitusaineid, need on valmistatud mahla ja looduslike maitseainetega.
  • Monin Pure Sidruni-Laimi kontsentraat 700ml

    PURE BY MONIN Sidruni-laimi magustamata kontsentraat. PURE by MONIN on revolutsiooniline 6 kontsentraadi sari ilma lisatud suhkruta. Ei sisalda magusaineid ega säilitusaineid, need on valmistatud mahla ja looduslike maitseainetega.
  • Monin Pure Mango-Passioni kontsentraat 700ml

    PURE by MONIN on revolutsiooniline 6 kontsentraadi sari ilma lisatud suhkruta. Ei sisalda magusaineid ega säilitusaineid, need on valmistatud mahla ja looduslike maitseainetega.
  • Monin Sidrunheinasiirup 700ml

    Sidrunheina kasvatatakse tänapäeval paljudes riikides üle kogu maailma, kuid see on pärit Kagu-Aasiast, kus see on kohalikus toiduvalmistamises kõikjal. Selle taime õõnsate sibulatega varsi kasutatakse maitsva sidruni- ja ürdise maitse jaoks. Le Sirop de MONIN Lemongrass kontsentreerib selle võimsa ja värskendava värskelt lõigatud taime lõhna, mis on ülemaailmsete baarmenite seas kõrgelt hinnatud, et luua vapustavaid tunnuskokteile koos alkoholiga või ilma. Lisage oma kokteililoomingule, limonaadidele ja jääteedele või klassikalistele kokteilidele, nagu Mojitos, Martinis või Daiquiris, Aasia hõngu.  
  • Monin Kohvisiirup 700ml

    9,70 (sis. KM)

    Monin Kohvisiirup 700ml

    Algselt Etioopiast pärit ja sajandeid tarbitud kohv on kohvipõõsast pärit marjade seemnete röstimise tulemus. Üks maailma armastatumaid jooke, kohv on tänapäeval umbes viiekümne kohaliku või subtroopilise kliimaga riigi toode, mida nimetatakse "kohvivööndiks". Selle ülemaailmne viljelemine võimaldab luua laia valikut sorte, millest igaüks on eelmisest erinev, näiteks Arabica sort, mis on tunnustatud oma puuviljaste ja magusate nootide poolest, vastupidiselt Robusta sordile, mis on mõrkjam puiduse, mullase ja sarapuupähkli nootidega. . Le Sirop de MONIN Coffee kauni tumepruuni värvi, kuldsete varjundite ja intensiivse mõrkja kohvimaitsega tõstab kõik teie kokteilid, mokad, latte ja jääjoogid täiuslikkuseni. Proovige seda ainulaadset espressomaitset kombineerida piima ja karamellkastmega. Segage segu ühtlaseks ja teil on täiuslik kohvirõõm. Kasutamine: kuum šokolaad, latte, frappé, martini 
  • Monin Amaretto siirup 700ml

    See siirup pärineb Itaaliast Varese provintsist ja on olnud kasutusel alates 16. sajandist. Destilleerimata, see valmistatakse otse mandlite infundeerimisel, mis annab sellele suurepärase merevaiguvärvi ja mõru maitse, mida nauditakse aperitiivides ja seedimist soodustades. Amarettot kasutatakse ka toiduvalmistamisel ja küpsetamisel, eriti tiramisu valmistamiseks. Le Sirop de MONIN Amaretto täiustab kogu teie loomingut, alkoholiga või ilma.
  • Monin mandlisiirup 700ml

    7,90 (sis. KM)

    Monin mandlisiirup 700ml

    Mandel on mandlipuu kultiveeritud seeme, mida on piibliaegadest peale austatud selle mõrkjasmagusa loodusliku olemuse ning lõhnavate roosade ja valgete õite pärast. Hägune valge puhta loodusliku mõrumandlilõhna ja maitsega. Le Sirop de MONIN Mandel on õrn ja kerge magususega, kutsudes esile martsipani ja nugati lohutava aroomi. Naturaalse mandli maitseaine ja puhta peedisuhkruga valmistatud Le Sirop de MONIN Almond on autentne koostisosa, mis lisab teie joogile luksust. Kasutus: gin fizz, margaritad, mai taï, cappuccino, latte, karastusjoogid
  • Monin Matcha rohelise tee kontsentraat 700ml

    Aasias laialdaselt kasvatatav roheline tee, mis ei ole iseloomulikult oksüdeerunud, on eriti tuntud oma peenuse ja elegantsi poolest. MONIN Green Tea kontsentraat tabab suurepäraselt selle värske, kokkutõmbava tee lehtede maitset. Tõeline maitsete segu, leotise tõeline maitse, kerge suhkru puudutusega: see põhi võimaldab teil luua lõpmatu hulga „omatehtud” maitsestatud teesid. Puuviljamaitsed sobivad suurepäraselt rohelise tee looduslikult kokkutõmbava ja tugeva maitsega, et luua autentseid, kaasaegseid ja värskendavaid jääteesid. Kasutus: jääteed, kuumad teed, limonaadid, mojitos, pisco sours
  • Monin Granaatõunasiirup 700ml

    Pärsiast pärit see araabia granaatõunapuu vili on üks iidsemaid puuvilju maailmas. Aastatuhandeid Vahemerel kasvatatud granaatõuna kasvatati seejärel Kariibi mere piirkonnas ja Ladina-Ameerikas. Selle roosakas viljaliha, mahlased maitsed, kergelt mõrkjas ja loomulikult magus sobivad suurepäraselt punaste puuviljade ja enamiku eksootiliste puuviljadega. Le Sirop de MONIN Granaatõun toob janukustutava ja maitsva nüansi kõikidesse teie jookidesse, koos alkoholiga või ilma. Proovige seda Mango Daiquiris või värskendavas limonaadis.
  • Monin Brownie siirup 700ml

    Algselt USAst pärit šokolaadikook – mis on tavaliselt valmistatud pähkli- või sarapuupähklitest – on laste lemmik. Seda saab nautida vanillikreemi, vahukoore või jäätisepalliga. Le Sirop de MONIN Brownie meentuab tumeda šokolaadi brownie koogitaina maitset ja mõnusa pähklinoodiga. See lisab magusust ja õrnust kõikidesse teie piimakokteilidesse ja frappedesse ning leiutab uuesti teie Old Fashioned ja muud viskipõhised kokteilid.
  • Monin Violet siirup 700ml

    8,00 (sis. KM)

    Monin Violet siirup 700ml

    Juba antiikajast tunnustatud kannike on tänapäeval kogu maailmast korjatud ilus lill. Roomlased kasutasid kannikest oma raviomaduste tõttu pomaadi või taimeteena ning seda populariseeriti renessansiajal ka parfüümides. Kulinaariamaailma üha enam kaasatud, see tugevalõhnaline söödav lill võib olla suurepärane lisand puuviljasalatile, muuta tarretiseks või kristalliseerudes suhkruks magustoitude kaunistamiseks. Le Sirop de MONIN Violet tabab värske kannikese intensiivseid noote ja võimaldab teil esile tõsta erinevaid alkohoolseid ja alkoholivabu jooke. Lisaks intensiivsele värvile lisab see teie limonaadidele, džinni-toonikutele, jääteedele ja spritzedele üllatava
Go to Top