show blocks helper

Hind

  • Monin Kastanisiirup 700ml

    9,70 (sis. KM)

    Monin Kastanisiirup 700ml

    "Chauds les Marrons!": väljend, mida kuulete Prantsusmaal külmematel kuudel üsna sageli. Paljud oktoobrikuu festivalid üle riigi on pühendatud sügisesele pähklile, sest röstitud kastanite lõhn soojendab õhku. Neid kasutatakse traditsiooniliselt jõuluroogades, kas küpsetatult, keedetud, aurutatult või röstitult. Le Sirop de MONIN Chestnut annab edasi talvise lemmiku peeneid maitseid, mis sobivad suurepäraselt pidulikeks sündmusteks. Nautige, lisades seda oma kohvidesse ja magustoidukokteilidesse.
  • Monin Banaanipüree 1L

    15,30 (sis. KM)

    Monin Banaanipüree 1L

    Täiuslikult küpsenud banaan võib oma ainulaadse kreemja kvaliteedi ja magusa, tasakaalustatud maitsega naeratuse näole tuua. Kandke täiuslikkust, kasutades Le Fruit de MONIN Banana smuutide, piimakokteilide, kokteilide ja kuumade jookide valmistamiseks. Le Fruit de MONIN Banana annab mõnusalt kreemja ja autentse banaanimaitse ja tekstuuri smuutidele, piimakokteile, kokteilidele ja kuumadele jookidele. Banaanismuutid ja banaanikolad on Le Fruit de MONIN Bananaga uskumatud. Eriti meeldib mulle kreemjas banaani lattéccino või puuviljane jäätisel põhinev smuuti. Kasutamine: smuutid, piimakokteilid, šokolaadid, latte, margaritad, daiquirid, kokteilid 
  • Monin Jabuticaba püree 1L

    18,90 (sis. KM)

    Monin Jabuticaba püree 1L

    Jabuticaba on Le Fruit de MONIN sarja esimene vili, mis ei kasva mitte varrel, vaid tüvel! Brasiilia kaguosast pärit mari on 3–4 cm läbimõõduga ja lillakassinise värvusega. Selle viljaliha on valge ja želatiinne, puiduste nootidega ja gurmee maitsega, mis sarnaneb viinamarjale. See sarnasus on pälvinud selle hüüdnime "Brasiilia viinapuu". Kasutus: kokteilid, kulinaaria, mojitos, smuutid ja frapped
  • Monin Agaavisiirup 700ml

    13,97 (sis. KM)

    Monin Agaavisiirup 700ml

    Rafineeritud kõrgekvaliteediline toode, mis võrgutab amatöörkokteilitegijaid kõikjal. Selle õrn maitse koos mee ja ürtide maitsega lisab teie klassikale veelgi maitset ja autentsust. Ideaalne laagerdunud kangete alkohoolsete jookidega, millel on puidused noodid, nagu merevaigurumm või burboon, ning tänu oma Mehhiko päritolule on see ka suurepärane lisand tekiilale ja mezcalile. Selle ilus värv kaunistab teie heledamaid kokteile, samas kui see kaob kergesti värvilisemateks kokteilideks. Mulle meeldib kasutada MONIN Agave siirupit, et luua keeluaegadest pärit klassikat nagu Daiquiri, Mint Julep. Mehhikost pärit Le Sirop de MONIN Agave oma ürtide nootidega on ideaalne kooslus paljude kuumade või külmade rakenduste esilekutsumiseks, tuues kaasa õrna magususe.
  • Monin mandlisiirup 700ml

    7,90 (sis. KM)

    Monin mandlisiirup 700ml

    Mandel on mandlipuu kultiveeritud seeme, mida on piibliaegadest peale austatud selle mõrkjasmagusa loodusliku olemuse ning lõhnavate roosade ja valgete õite pärast. Hägune valge puhta loodusliku mõrumandlilõhna ja maitsega. Le Sirop de MONIN Mandel on õrn ja kerge magususega, kutsudes esile martsipani ja nugati lohutava aroomi. Naturaalse mandli maitseaine ja puhta peedisuhkruga valmistatud Le Sirop de MONIN Almond on autentne koostisosa, mis lisab teie joogile luksust. Kasutus: gin fizz, margaritad, mai taï, cappuccino, latte, karastusjoogid
  • Monin maasikapüree 1L

    16,51 (sis. KM)

    Monin maasikapüree 1L

    Mahlane, särav ja täpselt parajas koguses magusust; pole ime, et värsked maasikad on suvised lemmikud. Nautige suvetunnet aastaringselt, kui kasutate Le Fruit de MONIN Strawberryt kokteilide, limonaadide, jäätee ja smuutide valmistamiseks. Le Fruit de MONIN Strawberry lisab kokteilidele, limonaadidele, jääteedele ja smuutidele magusat, mahlast maasika maitset ja tekstuuri.  Kasutus: mojitos, kokteilid, karastusjoogid ja limonaadid, smuutid ja frapped, kulinaaria

Title

Go to Top