show blocks helper
Hind
-
Monin vaarikapüree 1L
Õrn ja maitsev. Nii õrnad kui nad ka pole, pakuvad vaarikad kindlasti tohutult maitset. Nautige värskelt korjatud vaarikate mahlast magusat ja hapukat maitset, kui kasutate meie vaarikapüreed limonaadide, teede, smuutide, kokteilide ja muu valmistamiseks. Monin Vaarikapüree lisab limonaadidele, teedele, smuutidele ja kokteilidele vastupandamatu vaarikamaitse ja aroomi. -
Monin mustikasiirup 700ml
Mustikad on pärit Põhja-Ameerikast, kuid mida praegu kasvatatakse kogu maailmas, need on sametised, lihavad, indigomarjad. Marjad kasvavad turbarabadel ja mägismaal, näiteks Prantsuse Alpides, põõsastel.Neil on tasakaalustatud magus maitse, veidi hapukas, kultiveeritud tüüp on veidi vähem intensiivsema maitsega kui looduslikel sortidel. Süüakse toorelt koos teravilja ja jogurtiga, neid kasutatakse ka tarretise, moosi, kulli, pirukate, muffinite ja juustukookide valmistamiseks. Le Sirop de MONIN Blueberry tabab metsikute mägede maitset ja aroomi, et valmistada lõhnavaid puuviljaseid kokteile, smuutisid ja magustoidujooke. -
Monin maasikapüree 1L
Mahlane, särav ja täpselt parajas koguses magusust; pole ime, et värsked maasikad on suvised lemmikud. Nautige suvetunnet aastaringselt, kui kasutate Le Fruit de MONIN Strawberryt kokteilide, limonaadide, jäätee ja smuutide valmistamiseks. Le Fruit de MONIN Strawberry lisab kokteilidele, limonaadidele, jääteedele ja smuutidele magusat, mahlast maasika maitset ja tekstuuri. Kasutus: mojitos, kokteilid, karastusjoogid ja limonaadid, smuutid ja frapped, kulinaaria -
Monin Roosuhkrusiirup 700ml
Algselt troopilistest piirkondadest, eelkõige Mauritiuselt pärit suhkruroog on soojust ja niiskust armastav taim, millest sündis oluline toode: roosuhkur. Seda koostisainet kasutatakse mitmesugustes valdkondades, näiteks toiduvalmistamisel, küpsetamisel ja isegi piiritusetehases. Roosuhkrust ja veest toodetud Le Sirop de Monin puhas roosuhkur on ideaalne lisand teie loomingu täiustamiseks. Oma autentsete maitsete ja aromaatse tugevusega on see ideaalne lisand teie punšidele, džinnidele, teedele, külm pruulile või isegi lattele. -
Monin Pistaatsiasiirup 700ml
See õrn pähkline siirup lisab teie jookidele kindlasti üllatava pöörde. Valage oma latte, mokka ja dessertide maitsestamiseks tilk seda mõnusat koostisosa. Miks mitte proovida dekadentlikku Pistachio Frappe't või pehmet Pistachio Moscow Mule'i? Maitsed viivad teid kindlasti tagasi lapsepõlve mälestustesse värskest pistaatsiajäätisest rannas. -
MONIN kookospähklisiirup 700ml
Kookospähkel pärineb kookospähklipuust ja kasvab kuumas troopilises kliimas. Algselt Aasiast pärit kookospähkli kasutusviise on sama palju kui aastas päevi. Tõepoolest, kookospähklit kasutatakse sageli selle viljaliha, kiudainete, õli ja piima saamiseks. See on suurepärane kaaslane teistele eksootilistele puuviljadele. Seda pähklit kasutatakse kondiitri- ja kokakunstimaailmas hästi ka kosmeetilistel põhjustel.Le Sirop de MONIN Coconut haarab kookose magusad ja piimjad maitsed ning tõstab esile kõik teie alkohoolsed ja mittealkohoolsed joogid. Lisate oma Negroni-, Tequila-, Vanamoe- või Jääteele originaalse pöörde.
-
MONIN soolakaramellisiirup 50ml
Soolakaramell on traditsiooniline kondiitritoode, mis pärineb Prantsusmaalt Bretagne’ist. Peen tasakaal selle magusa sujuvuse ja soolaste vihjete vahel muudab selle maal lemmikuks. Selle ainulaadne soolase ja magusa kombinatsioon muudab iga kuuma või külma joogi ootamatuks joogiks, jättes teile soovi rohkem. Sobib hästi: espresso martini, toddy, viski, latte, kuum šokolaad, piimatee -
Monin pirnipüree 1L
Oma mahlase, peene ja pehme viljalihaga ei ole Williams Pear maailma kõige enam kasvatatud sort. Le Fruit de MONIN Williams Pear on hoolikalt valitud ja koristatud siis, kui vili on küps. Seejärel arendatakse see välja, et säilitada selle iidse puuvilja paljud maitseomadused. Tugeva, eriliselt lõhnava maitse ja kergelt teralise tekstuuriga Le Fruit de MONIN Williams Pear sobib ideaalselt magustoidu katteks, kokteilidesse, frappedesse ja smuutidesse.