LYRE’S AMARETTI SOUR
See on segu neile, kellele meeldivad asjad veidi magusad ja veidi hapud, kuid alati kirss peal. See on ka veidi
By Kaffi|2023-04-21T14:02:32+03:00märts 17th, 2022|Blogi, Kampaaniad, retsepid|
See on segu neile, kellele meeldivad asjad veidi magusad ja veidi hapud, kuid alati kirss peal. See on ka veidi
By Kaffi|2023-04-21T14:02:33+03:00märts 17th, 2022|Blogi, Kampaaniad, retsepid|
Tõeline Kentucky täisvereline Old Fashioned jõudis 1800. aastate lõpus itta New Yorgis asuvasse Waldorf Astoriasse. Kuid just keelujärgsel ajastul kindlustas
By Kaffi|2023-04-21T14:02:33+03:00märts 17th, 2022|Blogi, Kampaaniad, retsepid, Uncategorised|
Paljude aastate jooksul valmistatud Lyre'i on suurepärane armastusega valmistatud alkoholivabade kangete alkohoolsete jookide valik, sündinud püüdlustest muuta võimatu võimalikuks –
By Kaffi|2023-04-21T14:02:33+03:00märts 17th, 2022|Blogi, retsepid|
Valmistatud Trader Vic’s Mai Tai on rummipõhine ja mahlakas sarvikute, tekipuhujate ja skorbuudi koerte lemmik kõigist neljast maakera nurgast. KOOSTISOSAD
By Kaffi|2023-04-21T14:02:33+03:00märts 17th, 2022|Blogi, retsepid|
Lihtne ei pea tähendama lihtsat või lahjat. Ja sel juhul on see täiesti vastupidine. Lyre'i itaalia apelsin on nii keeruline,
By Kaffi|2023-04-21T14:02:34+03:00märts 17th, 2022|Blogi, retsepid|
Alustuseks vala endale kõrge klaas seda värskendavat, kergelt tsitruselist jooki. Nüüd lamage päikese käes, sulgege silmad ja öelge "Positano...Salerno...Amore." Presto,
By Kaffi|2023-04-21T14:02:34+03:00märts 17th, 2022|Blogi, retsepid|
Kui avastate end kunagi Louisianas sügaval lahel, põiklemas gaatorite eest ühel neist paatidest, mille taga on tohutult suured ventilaatorid, avastate
By Kaffi|2023-04-21T14:02:34+03:00märts 17th, 2022|Blogi, retsepid|
Innovatsioon on hädavajalik, mio amico. Nagu pikendatav seljakraabits, mis läheb sinna, kus ükski kihelus pole varem kriimustanud. Või eemaldatavad püksid
By Kaffi|2023-04-21T14:02:34+03:00märts 17th, 2022|Blogi, retsepid|
Spritz on meeleolu. Lihtne ja maitsev spritz võib magusama lõpptulemuse saamiseks kasta kas tooniku, soodavee või limonaadiga. Selles köögis on