Kirjeldus
Monbana Tresor kuum šokolaad 250g
Monbana Tresor kuum šokolaad 250g. Kuuma šokolaadi valmistamiseks võta paksupõhjaline pott, lisa 125 ml soojale piimale 1 kuhjaga supilusikatäis pulbrit. Sega pidevalt kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (75-80 kraadini). Kakaosisaldus on 33%, paksendajaks on vanillimaitseline nisutärklis.
MONBANA on auväärsete šokolaadivalmistajate perefirma Prantsusmaal juba kolmandat põlvkonda. MONBANA kaubamärgis on ühendatud käsitöö-meistrite vaim tänapäevase tehnoloogiaga.
MONBANA ühistu rajas 1934.a. Louis Guattari ja ettevõte alustas või- ja kakaopulbri tootmisega. Firma juhtimisse ja edasiviimisse sekkuvad hiljem ka Guattari pojad. Nende innovatiivsed kakaoubade röstimise meetodid meelitavad kuuma šokolaadi nautima üha enam magusasõpru.
Monbana pakub lisaks maiustustele laia valikut šokolaadijooke: külmad ja kuumad, erinevate tekstuuridega šokolaadijoogid on rikkalikud rüüped, mis vastavad šokolaadisõprade ootustele. Sametised ja hõrgud kuuma šokolaadi pulbrid sisaldavad 33% kakaod ja on luksuslikud magusroad.
Tresor
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.