show blocks helper
Hind
-
Monbana karamellimaitseline kuum šokolaad 250g
Kuuma šokolaadi valmistamiseks võta paksupõhjaline pott, lisa 200 ml soojale piimale 1 kuhjaga supilusikatäis pulbrit (25g). Sega pidevalt kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (75-80 kraadini). Kui soovid paksemat ja intensiivsema maitsega jooki vähenda piima kogust. Kakaosisaldus on vähemalt 32%, karamellimaitseline. -
Monbana pähklimaitseline kuum šokolaad 250g
Kuuma šokolaadi valmistamiseks võta paksupõhjaline pott, lisa 125 ml soojale piimale 1 kuhjaga supilusikatäis pulbrit. Sega pidevalt kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (75-80 kraadini). Kakaosisaldus on min 32%, pähklimaitseline. Hoiatus: toode sisaldab pähklit! -
Monbana Tresor kookose maitseline kuum šokolaad 250g
Koostisosad: suhkur, kookose (min. 32%); lõhna- ja maitseaine (piim). Valmistamine: Sega 25g šokolaadipulbrit 200 ml leige piimaga, kuumuta segu pliidil pidevalt segades esimeste mullikeste tekkimisteni (75-80 kraadi). Kui soovid intensiivsema maitsega jooki, vähenda piima kogust.